Master Chef Al·lèrgies

Avui ha esdevingut a l'escola la primera sessió de "Masterchef Al·lèrgies" amb la visita d'un jurat per avaluar els nostres petits "chefs".

La trobada ha estat  molt interessant. 

El portaveu de cada grup ha explicat l'al·lèrgia que treballava i el plat presentat.


L'Álvaro ha presentat el pastís de xocolata i l'al·lèrgia treballada és la fructosa


En Miguel ha presentat una amanida de pasta i el seu grup ha treballat l'al·lèrgia als fruits secs


L'Álex ha presentat unes mini hamburgueses de carn, formatge i ceba caramel·litzada. El seu plat és apte per a gent amb al·lèrgia a l'ou.


En Pedro ha presentat un salmó a la vinagreta amb salsa de soja. Així tots els que són al·lèrgics a la fructosa podran gaudir d'aquest plat.


Moment de qualificació del jurat.



El jurat ha tingut present quatre trets importants: sabor, grau de dificultat, adequació a l'al·lèrgia i presentació


Tall honorífic per part de Miss Filo.


Els participants han estat força atents a les reaccions del jurat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada